Produlog

Produlog – Op een zeer pragmatische wijze ondersteunt ProduLog bedrijven bij het verbeteren van processen op het gebied van productie en logistiek. Middels een zeer effectief gebleken combinatie van training/coaching en advies/begeleiding wordt resultaatgericht gewerkt aan het doorvoeren van verbeteringen op het gebied van Lean Manufacturing. Tevens maken wij gebruik van ‘slimme’ softwaretools die u veel werk uit handen nemen bij het plannen en beheersen van uw productie of die u ondersteunen bij het managen van uw bedrijfskritische know how.

Voor meer informatie: drs. Henno Staal www.produlog.nl


advisie_web_logo

Advisie Business Solutions – Advisie Automatisering heeft alle klanten met het kenmerk productie- en/of servicebedrijf ondergebracht in een gespecialiseerde business unit. Doelstelling is om met de kennis en kunde van deze bedrijven, klanten in deze segmenten nog beter te kunnen bedienen. Doordat zij de taal van de ondernemer spreken, zijn zij in staat wensen en eisen te kunnen vertalen in goed toepasbare oplossingen. Advisie Business Solutions bundelt hiermee expertise op het gebied van productie- en/of servicebedrijven met jarenlange ervaring in advisering, implementeren en beheer van Exact software.

Voor meer informatie: Marcel van der Plaat www.advisie.nl


chain result consultancy implementatie

Chain Result – Chainresult Consultancy & Implementatie helpt bedrijven met het verbeteren van de logistieke prestatie. Wanneer
logistieke technieken en aansturingsconcepten op een verstandige manier worden toegepast, kan een bedrijf op een betere manier voldoen aan de steeds veeleisender wordende vraag van haar afnemers.
Chainresult C&I helpt bedrijven met het uitwerken van slimme logistieke concepten en de implementatie daarvan. Kennisoverdracht en een gedegen analyse zijn daarbij belangrijke vertrekpunten.
De concepten die Chainresult implementeert, bevatten vaak bouwstenen op het gebied van supply chain planning.

Voor meer informatie: Sander Mullink www.chainresult.nl