Limis is op zoek naar een

Software Engineer (fulltime of parttime) 

voor het verder ontwikkelen, customizen en implementeren van ons pakket Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven.

Wat is je rol?
Als Software Engineer bij Limis werk je in een enthousiast klein team met direct klantcontact in een moderne enerverende werkomgeving. Klantwensen en ontwikkelingen in de markt doen voortdurend een beroep op je inventieve vermogen om passende oplossingen te ontwikkelen. Je kan daarbij direct contact hebben met een breed scala van (eind)gebruikers bij de bedrijven waar Limis Planner wordt toegepast voor de dagelijkse productieplanning.

Wie zoeken wij?
Je bent een gedreven persoon en hebt oog voor detail en kwaliteit. De functie is op HBO-niveau. Bij voorkeur beschik je over enige jaren werkervaring als programmeur of Software Engineer en herken je je in de volgende onderstaande kenmerken:

  • Je stelt je verantwoordelijk op en houdt van afwisseling en uitdaging
  • Je bent niet bang om te werken met  de IDE-omgeving van C++/Embarcadero
  • Je hebt ervaring met C++, Rest en Userinterfaces
  • Je bent een inspirerende en creatieve persoonlijkheid
  • Tables, stored procedures, views en functions (MS-SQL) zijn voor jou bekende begrippen
  • SQL/XML/Rest hebben weinig geheimen voor je.

En dat alles gecontroleerd vanuit GIT versiebeheer

Wat bieden wij?
Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij je de vrijheid om je eigen rol in te vullen. Werken vanuit huis of een flexibel parttime dienstverband is mogelijk. Qua software development maken we gebruik van de meest recente versies van ontwikkeltools, hardware en operating systems.

Bij Limis heerst een informele cultuur waarin plezier, professionaliteit, korte communicatielijnen, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Dat maakt Limis tot een fijne en inspirerende werkgever.

Wie zijn wij?
Limis bestaat uit een enthousiast en gedreven team. We zijn gevestigd in een modern onderkomen op de bovenste verdieping van het pand aan het Capitool 41 op het Business & Sciencepark in Enschede. Neem een kijkje op www.limis.nl voor meer informatie.

Hoe kun je solliciteren?
Spreekt de functie je aan? Stuur dan een korte mail met CV naar Hans ten Brug (directeur), h.ten.brug@limis.nl

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.