Vacature Software Engineer

//Vacature Software Engineer

Vacature Software Engineer

Help jij ons bij het zetten van de volgende stap in de verdere innovatie van Limis Planner?

Limis is op zoek naar een enthousiaste

Software Engineer

voor het verder ontwikkelen van Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven.

Wat is je rol?
Als Software Engineer bij Limis werk je in een dynamische omgeving. Klantwensen en ontwikkelingen in de markt doen voortdurend een beroep op jouw inventieve en creatieve vermogen om effectieve technische oplossingen te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat nieuwe softwareoplossingen realiseert in onze standaard applicatie Limis Planner. Vanuit de single source IDE wordt deze applicatie voor Windows, Android en iOS platvormen ontwikkeld.

Wie zoeken wij?
Je bent een gedreven persoon en hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent oplossingsgericht en vindt het leuk om mee te denken in de ontwikkeling van de software. Je stelt je verantwoordelijk op en houdt van afwisseling en uitdaging.
Je beschikt over een afgeronde HBO (of gelijkwaardige) Informatica opleiding. Bij voorkeur beschik je ook over enige jaren werkervaring als Software Engineer en herken je je in de volgende onderstaande kenmerken:

Je hebt ervaring met C++, RestAPI’s en Userinterfaces
Je bent een inspirerende, creatieve en ondersteunende persoonlijkheid
Je werkt nauwkeurig en netjes
Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in de IDE-omgeving van Embarcadero
Je kan ons verder helpen met het uitbouwen van werken via de SCRUM agile werkwijze
Je hebt enige kennis van het werken met SQL databases
Je bent een teamplayer
Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij je veel vrijheid om je eigen rol in te vullen.
Qua ontwikkeling maken we gebruik van de meest recente versies van ontwikkeltools en servers.

Bij Limis heerst een informele cultuur waarin professionaliteit, korte communicatielijnen, kennis(deling), collegialiteit, initiatief, eigen verantwoordelijkheid en plezier hand in hand gaan. Dat maakt Limis tot een fijne en inspirerende werkgever. De functie biedt je verantwoordelijkheid, afwisseling en uitdaging.

Wie zijn wij?
Limis is sinds 1993 specialist in het ontwikkelen en implementeren van Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven. Limis Planner berekent en visualiseert de optimale productieplanning en wordt doorgaans als add-on op ERP geïmplementeerd. Onze klanten zijn toonaangevende productiebedrijven uit de metaal-, kunststof- en houtindustrie en overige discrete productie.

Limis bestaat uit een enthousiast en gedreven team. Onlangs zijn we verhuisd naar een prachtig nieuw onderkomen op het Business & Sciencepark in Enschede.

Hoe kun je solliciteren?
Spreekt de functie van Software Engineer jou aan? Stuur dan een korte mail met CV naar Hans ten Brug (directeur), h.ten.brug@limis.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

2017-12-21T11:09:21+00:0021 december 2017|