Welk cijfer geeft u uw productieplanning?

Haalt u het maximale uit uw productiecapaciteit? Ziet u in een oogopslag de status van uw planning? Hoe belangrijk is de productieplanning binnen uw bedrijf eigenlijk? Kunt u net zo snel leveren als uw concurrenten of vraagt u zich af hoe zij dat toch doen? En bent u wel met de goede orders bezig? Indien u zich nu wellicht iets ongemakkelijk voelt, bedenk dan dat er mogelijkheden zijn om te optimaliseren, bijvoorbeeld door het gebruik van Advanced Planning & Scheduling software Limis Planner, speciaal voor productiebedrijven.

Limis Planner berekent en visualiseert de optimale productieplanning en zorgt naast grip overzicht voor verkorte doorlooptijden en hogere leverbetrouwbaarheid. Limis Planner wordt in complexe productieomgevingen gebruikt als add-on op ERP of ter vervanging van Excel. Plannen op medewerkers, machines én gereedschappen, plannen op vaardigheden, omstellingen minimaliseren, clusteren van taken, loadbalancing, Demand Driven MRP en onbemande productie zijn enkele van de geavanceerde mogelijkheden die Limis Planner biedt.
In onze presentatie tonen wij u de meerwaarde van  het gebruik van planningssoftware voor productiebedrijven Limis Planner.

Het Business Software Event wordt gehouden in Veldhoven op 20 juni 2019. Limis vindt u op stand 13, de lezing is om 14.00 uur. U kunt zich hier registreren voor gratis entree. 

Limis Planner

Introductie over planningssoftware Limis Planner