Planningssoftware voor productiebedrijven

Indien u uw productie niet meer optimaal kunt plannen vanuit ERP of Excel, u grip en inzicht mist en graag uw planning en organisatie wilt professionaliseren dan bieden wij u de oplossing voor uw planningsproblematiek: Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven.

Limis Planner zorgt, stand-alone of gekoppeld aan ERP, voor een 24/7 up-to-date inzicht in de planning van uw productieproces. Met als resultaat: een betere leverbetrouwbaarheid, kortere doorlooptijden, tijdsbesparing op plannen en een besparing op tussenvoorraden en onnodige productiekosten waaronder kosten voor overwerk of uitbesteden.

Op welke manier u ook wilt plannen, wij maken grip, inzicht en overzicht mogelijk. Wij vertalen uw wensen en eisen naar een werkbare planning en verzorgen zelf de implementatie. U spreekt rechtstreeks met de makers waardoor korte communicatielijnen mogelijk zijn en misverstanden worden uitgesloten.

Meer weten?

Gratis informatiebijeenkomst over Limis Planner
Apeldoorn, 18 januari 2018, 9.00-12.30 uur

Schrijf u nu in:

Heeft u te maken met een complexe productieplanning? Wilt u uw productie optimaliseren en plannen op de combinatie van man- en machinecapaciteit? Wilt u grip, inzicht, overzicht en flexibiliteit zodat u snel op wijzigende omstandigheden kunt inspringen? En wilt u gemak bij de aansturing van de werkvloer middels een zeer uitgebreide Shop Floor Control?
Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende informatiebijeenkomst over Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven.

Limis Planner berekent en visualiseert de optimale productieplanning. Limis biedt met de software een oplossing voor de complexe productieplanning in de metaal-, hout- en kunststofindustrie en overige discrete productie in het MKB en MKB+.
Limis Planner zorgt, stand-alone of gekoppeld aan ERP, voor een 24/7 up-to-date inzicht in de planning van uw productieproces. Met als resultaat: een betere leverbetrouwbaarheid, kortere doorlooptijden, tijdsbesparing op plannen en een besparing op onnodige tussenvoorraden en productiekosten waaronder kosten voor overwerk of uitbesteden. Daarnaast is het eenvoudig om in te springen op spoedorders tussendoor en op tijd in te grijpen bij dreigende bottlenecks.
De software is modulair opgebouwd en schaalbaar waardoor de software goed bij uw wensen en eisen aansluit en u alleen betaalt voor datgene wat u gebruikt.

Maak vrijblijvend kennis met de uitgebreide mogelijkheden en look-and-feel van onze planningssoftware.

Schrijf u nu hieronder in voor onze informatiebijeenkomst bij:
Van der Valk Hotel De Cantharel in Apeldoorn
Donderdag 18 januari 2018 van 9.00 – 12.30 uur. 

De oplossing voor uw industrie

Korte kennismaking met
Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven

Ervaringsverhalen van onze klanten

Bent u geïnteresseerd?

Vraag onze uitgebreide informatiebrochure aan
Of vraag om een vrijblijvende demonstratie