Heeft u te maken met een complexe productieplanning? Wilt u uw productie optimaliseren en plannen op de combinatie van man- en machinecapaciteit? Wilt u grip, inzicht, overzicht en flexibiliteit zodat u snel op wijzigende omstandigheden kunt inspringen? En wilt u gemak bij de aansturing van de werkvloer middels een zeer uitgebreide Shop Floor Control?
Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende informatiebijeenkomst over Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven.

Limis Planner berekent en visualiseert de optimale productieplanning. Limis biedt met de software een oplossing voor de complexe productieplanning in de metaal-, hout- en kunststofindustrie en overige discrete productie in het MKB en MKB+.
Limis Planner zorgt, stand-alone of gekoppeld aan ERP, voor een 24/7 up-to-date inzicht in de planning van uw productieproces. Met als resultaat: een betere leverbetrouwbaarheid, kortere doorlooptijden, tijdsbesparing op plannen en een besparing op onnodige tussenvoorraden en productiekosten waaronder kosten voor overwerk of uitbesteden. Daarnaast is het eenvoudig om in te springen op spoedorders tussendoor en op tijd in te grijpen bij dreigende bottlenecks.
De software is modulair opgebouwd en schaalbaar waardoor de software goed bij uw wensen en eisen aansluit en u alleen betaalt voor datgene wat u gebruikt.

Maak vrijblijvend kennis met de uitgebreide mogelijkheden en look-and-feel van onze planningssoftware.

Informatiebijeenkomsten in Enschede van 9.00 – 12.00 uur:
– donderdag 5 april 2018
– dinsdag 10 april 2018